Бургаски пожарникари приковаха вниманието, като се снимаха във фотосесия за благотворителен

...
Бургаски пожарникари приковаха вниманието, като се снимаха във фотосесия за благотворителен
Коментари Харесай

Секси момчета с добри сърца: Бургаски пожарникари с кауза за бездомни животни

Бургаски пожарникари приковаха вниманието, като се снимаха във фотосесия за благотворителен календар в помощ на кучетата от общинския подслон. На календара всеки един от чаровните огнеборци театралничи в компанията на благ окосмен другар до себе си.

Събраните пари от продажбите ще бъдат дарени за възстановяване изискванията за живот на изоставените животинки в приюта.


Благородната самодейност на пожарникарите към този момент е дала и първи резултати - пет от животните към този момент са осиновени, похвалиха се самите те.
По думите на пожарникаря Валентин Великов решението се родило непринудено. След като споделили концепцията между тях, момчетата бързо се събрали, с цел да се включат в изработването на календара. Част от фотосите били направени на плажа, а друга – в студио.


" Имам 12-годишен пинчер, който се споделя Беба. И без да се възнамерявам се включих в изработването на календара. Моето куче е открито изоставено, по сходство на всички животни тук в приюта. Много е хубаво човек да има животно у дома, по тази причина с боязън и предпочитание се включих в благотворителния календар. Приятелството, което едно куче дава на фамилията, не може да бъде сменено ", разкрива пред медиите повода да се включи в самодейността Константин Инджов.

Това е втора поредна година, в която бургаските пожарникари провеждат акция с благотворителни календари, отбелязва началникът на пожарната в морския град основен контрольор Николай Николаев.

Миналата година тя бе ориентирана към децата на починалите служители на реда и бяха събрани близо 5000 лева Този път акцията е с апел за осиновяване на бездомни кучета и изхвърлени от стопаните си домашни любимци. " Много сигнали получаваме за избавяне на кучета, котки, гларуси и идеята ни е доста близка до сърцето ", добавя още контрольор Николаев.

Бургаските пожарникари се майтапят, че за идната година обмислят да последват образеца на австралийските пожарникари и да създадат по-провокативен календар, с който да провокират повече женски въздишки. 



Автор на фотосите: Алия Казанджиева

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР